Kalk, tvålrester, svartmögel, fläckar och bakterier. Ett badrum blir snabbt smutsigt om man inte tar hand om det. Rengöringsmedlen från effect är speciellt framtagna för att göra städningen av ditt badrum så smidig och enkel som möjligt.

I effects sortiment finns allt från riktigt kraftiga rengöringsmedel, som tar bort de svåraste fläckarna, till effektivt ytbehandlingsmedel som kortar ner städtiden och hjälper till att skydda ytorna från smuts och kalk. Oavsett hur ditt badrum ser ut så finns det ett medel som passar.

Effect Rosa

effect rosa

Kraftfullt kalklösningsmedel för badrum

effect rosa löser kalk, svåra fläckar och svartmögel. Ett väldigt kraftfullt medel som gör ytor skinande rena på några minuter. Använd ej på omålad aluminium, kalksten, marmor eller annan natursten.

Effect Blå

effect blå

Rengör glas, porslin och aluminium

effect blå rengör alla ytor i badrummet. Ett kraftfullt rengöringsmedel som gör duschväggar, kabiner, blandare, kakel och sanitetsporslin skinande rena. Rengör aluminium, kalksten, marmor och natursten utan att påverka materialet.

Effect Grön

effect grön

Effektiv rengöring för hela badrummet

effect grön rengör och tar bort bakterier samt hjälper till att hålla kalk och tvålrester borta från våtutrymmen som badrum, tvättstuga och kök. Utvecklad för den vanliga veckostädningen.

vit

effect vit

Effektivt ytbehandlingsmedel för alla ytor i våtrum

effect vit används på diskbänken, duschväggen, wc, handfat, blandare, fogar och kakel. Kortar ner städtiden och hjälper till att skydda ytorna från kalk och smuts. Används tillsammans med effect blå och rosa. Andra rengöringsmedel kan ta bort effekten av behandlingen.