Vare sig vi vill det eller inte så är badrummet ett rum där vi spenderar en del tid. Med ett badrum vi trivs med blir tiden som spenderas där till kvalitetstid. Ett bra badrum får oss att må bra.

Våtrumsmatta, kakel, klinker, badrumsmöbler, handfat, blandare, dusch, badkar, toalettstol – det är en hel del att bestämma när det är dags att göra om i badrummet. I vår utställning i butiken finns det möjlighet att titta, känna och klämma på en del olika möbler, duschväggar,  blandare och så vidare. Allt för att göra besluten lite enklare. Vår personal hjälper dig så att du ska hitta exakt det du är ute efter.

Välkommen in och låt dig inspireras till ett nytt badrum!

Badrumsrenovering

Vi tycker att det ska vara enkelt att få ett nytt badrum. Därför erbjuder vi totalentreprenad när vi gör badrumsrenoveringar. Det innebär att vi tar ansvar för hela renoveringen. Du som kund slipper ha kontakt med flera olika hantverkare och kan känna dig trygg i att renoveringen flyter på som den bör. Om det skulle vara så att du har några frågor under renoveringens gång så behöver du bara kontakta oss och vi kan ge dig svar. Våra duktiga hantverkare gör det mesta av jobbet själva, men vi samarbetar även med behöriga elektriker och rörmokare – allt för att arbetet ska bli utfört på ett korrekt sätt.

Så här går det till: