En färg hör ofta samman med en känsla. Att välja färg till ett hus, en vägg, eller en stol kräver därför en hel del eftertanke. Färgen ska sitta där ett tag, och samtidigt klara av påfrestningar. Olika färgsorter har olika egenskaper, vilket gör att det kan vara stor skillnad mellan färgprovet i affären och det faktiska slutresultatet. Vi på Flugeby bidrar med tips och råd för att hjälpa dig att hitta rätt nyans, typ och kvalitet när du väljer färg. Oavsett om du ska måla invändigt eller utvändigt vill vi att du ska få det bästa resultatet. Med hjälp av vår färgbrytningsmaskin kan vi ta fram de flesta kulörer och vi har även ett stort sortiment av penslar, rollers och andra måleritillbehör.

Tak, väggar, golv, snickerier. Oavsett vad du tänkt måla så har vi färgen. Det du behöver bestämma är vilken kulör du vill ha, vilken glans du önskar och om du vill ha vatten- eller lösningsmedelsburen färg. Mycket att tänka på kan tyckas, men givetvis kan vi hjälpa dig med råd och tips så att valet blir enklare.
Det spelar ingen roll om du tänker måla huset, garaget, staketet eller om du ska olja in altanen. För att få ett lyckat resultat krävs rätt typ av färg. Färgen hittar du hos oss och vi hjälper dig så att du får rätt färg beroende på vad du ska måla.

Hos oss på Flugeby hittar du glasfiberväv, tapetklister och andra tillbehör.

Du kan också beställa tapeter genom våra kollektionsböcker från Boråstapeter, Decor Maison, Duro, Eco, Fiona och Gripsholm. Du får din beställning nästa arbetsdag och vi lämnar 20% rabatt på alla kollektioner.

I vår butik finner du ett stort sortiment av kvalitetspenslar från QPT. Oavsett vad du ska måla så har vi en pensel som passar. Vi har även övriga tillbehör som behövs när man ska måla om eller tapetsera.